Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2018 - Liz to aoi tori - anime = CSFD 75% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2018 - Liz to aoi tori - anime = CSFD 75% Názov:2018 - Liz to aoi tori - anime = CSFD 75% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:1.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-07-04 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Animovany,Drama,Hudebni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/585567-liz-to-aoi-tori/prehled/


       
       


    Quote:
      Liz to aoi tori

       Japonsko リズと青い鳥
       USA Liz and the Blue Bird  


    Animovaný / Hudební / Drama
    Japonsko, 2018, 89 min
    Režie: Naoko Jamada, Šinpei Sawa
    Předloha: Ajano Takeda (kniha)
    Scénář: Reiko Jošida
    Kamera: Kazuya Takao
    Hudba: Kensuke Ušio
    Hrají: Nao Tójama, Acumi Tanezaki, Ajaka Asai, Moe Tojota, Júiči Nakamura, Hóko Kuwašima, Takahiro Sakurai, Čika Anzai, Sajumi Watabe, Mijuri Šimabukuro, Karin Takahaši, Ajaka Nanase, Ikudži Nose, Jošijuki Kaneko, Šiori Sugiura, Konomi Fudžimura


    Quote:
    Liz to aoi tori je film, který volně navazuje na seriál Hibike! Euphonium a zaměřuje se na dvě členky středoškolského orchestru Mizore Yoroizuku a Nozomi Kasaki. Obě dívky se znají již od základní školy a nyní jsou v posledním ročníku střední školy, kde je čekají velká rozhodnutí. Mizore, která hraje na hoboj, je stydlivá a v některých ohledech i závislá na společenské a veselé Nozomi, hrající na flétnu. Školní orchestr se nyní připravuje na národní soutěž a obě dívky se chystají k závěrečným zkouškám, díky čemuž si začínají uvědomovat, že toto by mohlo být jejich poslední společné vystoupení...


    Quote:
    audio=japanese, titulky=slovak,czech,english


    Quote:
    Moc krásne a emotívne. Zakomponovanie paralel dvoch príbehov sa veľmi podarilo. Hudba, aj keď jej bolo málo, bola úžasná. Vo filme sa menej hovorilo, takže sa veľa pracovalo aj s inými prostriedkami a fungovalo to perfektne. Naozaj super. edit (21.12.2018): Po premietaní som zistil, že filmu predchádzal seriál Sound! Euphonium a tento príbeh rozpráva o dvoch vedľajších postavách z tohoto seriálu. Tak som si pozrel obe série a potom znovu tento film. Jediné čo sa zmenilo je, že som poznal osobnosti a pozadie vedľajších postáv a ešte hlbšie som porozumel Mizore a Nozomi. Vôbec nebolo videnie seriálu pred filmom potrebné, ale určite ho vrelo odporúčam. Hodnotenie ostáva jednoznačne na plnom počte, ako po prvom pozretí. edit (29.05.2019): Pozreté znovu, hneď po tom čo som si znovu pozrel seriál. Stále je to neskutočne skvelé. Neviem sa dočkať ďalšieho filmu, ktorý vyjde tento rok.


    Quote:
    Liz And The Blue Bird" otvára filmové očakávania roku 2019 a prináša skutočne veľmi citlivý, emotívny a silný príbeh medzi dvomi dievčatami. Mizore a Nozomi. Pravda je taká, že som nevedel čo od filmu čakať. V tomto sú japonské filmy vždy veľmi fascinujúce. Môžeme z toho dostať čokoľvek. Možno by mi pomohlo, keby som poznal predošlé príbehy a seriály, no niekto tu písal, že to nie je nutné. A po zhliadnutí filmu môžem povedať, že som sa v tom celkom slušne dokázal orientovať bez toho, aby som poznal nejakú históriu. A to je rozhodne pozitívna stránka filmu. Nestrácal som sa v tom. Sú tam malé miesta, ktoré by mi možno seriál ozrejmil, ale to sú detaily. Potom je tu hudobná stránka filmu. Páni moji, toto je nádhera počúvať. Nie je tu tej hudby až tak veľa ako som čakal, no keď sa objaví, je to skutočne radosť počúvať. Animácie sú podľa mňa ako už väčšinou v týchto filmoch bývajú špičkové. Veľmi dobre zachytávajú realitu, v ktorej dievčatá sú, film nepôsobí nejako veľkolepo. Ide o maličký film s malým príbehom, ktorý ale o to viac dokážeme prežiť, keď sme neustále zatvorený v týchto interiéroch, alebo keď vnímame príbeh o Liz. Možno som mal najprv pocit, že by mohli ten príbeh urobiť samostatne ako film a nepotrebovali sme to tu, ale keď človek film dopozerá, uvedomí si, že to tam pasuje od začiatku. Tento film totiž je práve o tom, čo to je byť zatvorený v klietke, a že niekedy mať slobodu je dôležité. A obe hrdinky musia počas toho ako film pokračuje na niečo prísť. A nebudem to vysvetľovať, len poviem, že ide o jednu z najlepších momentiek, čo som kedy v animovaných filmoch videl. Jedno objatie môže povedať skutočne veľa. Pre mňa je to skutočne krásna metafora, je to pekne spracované, úžasne to znie, navnadilo ma to k tomu, aby som si pozrel čo všetko som s týmto projektom zameškal. Je to malý, ale nádherný príbeh dvoch dievčat, ktorý rozhodne stojí za vašu pozornosť.


    Quote:
    Promyšlené poetické dílo o dvou dívkách a jejich životní paralele k jedné pohádce o osamocené dívce a veselém ptáčku. Díky příjemnému zpracování, slušnému hudebnímu doprovodu a velice povedenému zakončení (kdo je vlastně Liz a kdo je ten modrý ptáček...) jde rozhodně o velmi nadprůměrné dílo, které si zaslouží hodně chvály. Sice to počáteční tempo mě málem uspalo, ale za chvíli už jsem byl ve velmi příjemném příběhu, který mě oslovil stejně, jako původní seriál Hibike! Euphonium (který ale není nutné k pochopení filmu vůbec vidět). No a opět musím říct, že všechny ty pocity a city, které se tady objevují, emoce a náklonnost mezi hlavními postavami, jsou místy velmi komplikované a nejednoznačné, jako v reálném životě a přidám i to, co jsem u původního Hibike nenapsal - že díky těm nádherně vykresleným emocím mezi hlavními hrdinkami, by tohle (a i původní Hibike) za jistých okolností mohly být ty nejlepší kousky z žánru shoujo-ai, které jsem kdy viděl. Takhle je to asi (komplikované a nejednoznačné) "jen" o velmi silném přátelství, ovšem také velmi krásně.


    Quote:
    Kyoto Animation's Masterpiece  

    If you want a film that gives you tons of action, an incredibly complex story, or a dark tale, this isn't the movie for you. However, if you're in the mood for a stunning character piece that tells a simple but superb story than this is a movie for you. It tells it's story partially through the stunning body language displayed by the characters as while you might not hear what the characters are thinking all of the time, you can certainly gauge it from how they have their arms and legs positioned, expressions that briefly flash across their face, or how they are postured. Liz and The Blue Bird requires you to pay attention and it rewards you for doing so. It also uses music (It is a music anime) to give the most emotional moment of the movie that is soon followed by it's most enthralling part. The voice acting also carries the move to the next level as each actress gives an outstanding performance that gives further depth to their characters. You also don't really need to watch the series to get the characters as they were only side companions to the main story. But here, they take center stage and honestly surpass their predecessor in every regard. So yeah...go watch this movie.






























    pohee, Trismegistos, xjoni,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.133 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 09:34
    sql

    TOPlist